Oktoberfest på Fregatten

Dato: 25. oktober 2019

Sted: Greve

Oktoberfest på Fregatten

Stine & Martin har flere gange været til Oktoberfest i Tyskland og har savnet, at der var andet underholdning end musik. Derfor har de gjort Oktoberfesterne endnu sjovere ved at bruge deres underholdningserfaring fra Wallmans i Cirkusbygningen, som er Skandinaviens største underholdningskoncern. Mens der både kan spises, drikkes og snakkes, så sørger de to entertainere for, at der bliver noget at grine af.

Julefrokost

Startdato: 15. november 2019

Slutdato: 14. december 2019

Sted: Cirkusbygningen

Julefrokost

Hemmeligheden bag succesen er, at Stine & Martin er topprofessionelle i at få underholdningen til at blive nærværende og ikke mindst SJOV! Det gør de bl.a. ved at tage udgangspunkt i dine kollegaer. De har flere gange fået 6 stjerner fra blandt andet Børsen, så de ved hvad de laver, og det virker!
Hvis du er festarrangøren, så får du et spørgeskema tilsendt. I skemaet får du inspiration til, hvad Stine og Martin gerne vil vide om dig og dit selskab. I løbet af aftenen kommer dine oplysninger så med ind i underholdningen.

Nytårsaften

Dato: 31. december 2019

Sted: Cirkusbygningen

Nytårsaften

Er du på udkig efter en nytårsfest med fremragende mad, fantastisk stemning og ikke mindst masser af humor? Så er årets nytårsshow med det populære showpar Stine & Martin med garanti noget for dig!

Mens du og dit selskab nyder en lækker nytårsmenu, underholder Stine & Martin med deres festlige og finurlige karakterer. Glæd dig til at skråle med på store danske 80´er hits, Grand Prix klassikere og andre festmedleys, der tager stemningen til helt nye højder.

Dinner & RevySHOW i Fredericia

Startdato: 17. januar 2020

Slutdato: 18. januar 2020

Sted: Fuglsangcentret

Dinner & RevySHOW i Fredericia

Dinner & RevySHOW i Fredericia